Monday, March 26, 2007

Bra hårprodukt + super nettside


Tipser om hårproduktet Redken Extreme Anti-snap. Det både bygger opp hårstrukturen, gir glans, fungerer som en kur, demper småhår, beskytter skadet slitt hår og lukter kjempegodt! Har også lest mange anbefalinger fra andre jenter som bruker dette produktet (+ anbefalinger i Women, fra mammas frisør m.fl)

Og - som en forlengelse av dette: Handle dyre hårprodukter til en tredel av prisen på LOOKFANTASTIC.COM. Det er en engelsk side som fører de fleste kjente merker. De har også noe hudpleie og sminke. Lurt å registrere seg pga gode rabatter.

F.eks koster Redken Antisnap 396 kr i Norge, ca.130 på denne siden. Hvis du handler under 200 kr, slipper du tollen, bare vanlig porto. (Portoen er dyrere enn i Norge, men du sparer likevel masse. Portoen inngår selvsagt ikke i de 200 kr, så som regel får jeg handlet to-tre produkter om gangen. Jeg passer på å ligge et par-tre kroner under 200, i tilfelle kurs-forandringer.) Regn om til norske kroner med en valutakalkulator på en bankside. Pakken ligger i postkassa di ca fire dager etter!

4 comments:

Anonymous said...

Takk for tips! får se om det biter på mitt håpløse hår:-/
men du: jeg anbefaler på det sterkeste den litt nye stimorol tyggien med lime inni, og STRAWBERRY smak. men den er også ganske god den med peach smak! Tyggien finnes i flate pakker oftest nær disken ( tilfelle du skulle lete febrilsk). SINNSYK herlig smak! Må bare prøves!!!!!!! :) :).)

For øvrig stoler jeg mer på reklame fra normale folk. fOR Disse reklamene på tv er jo bare fake oftest.
cattinka

Anonymous said...

Hadde en shampoo-reklame-diskusjon med noen venner her om dagen. Det blåste opp til en kjempediskusjon om kvaliteten på alle de ulike produktene. Ja, det var selvsagt jentene i rommet som engasjerte seg i dette. Da brøt en av gutta gjennom og mente vi skulle være glade for at vi i hvert fall kunne få noen tips om forskjellige typer shampoo på tv! Han gjorde oss oppmerksom på at det ikke var reklame for "manneshampoo" på tv. Med mindre man var ute etter shampoo mot flass! De andre gutta tilstede mente at det skyldtes at mange menn ikke har hår etter fylte tjuefem. "Men hva med oss menn som har hår og IKKE flasser???" utbrøt en overrasket nok svært fortvilt mann. "Er vi dømt til et liv med enten kun Sports Dusj eller produkter som i følge reklamen gir kvinner orgasme?"

Noen tips som jeg kan videreformidle til nevnte mann?

-Jeanette

Amelie78 said...

Cattinka: Takk for tips! Vi får spre det videre til resten av leserne :) Kjøper den selv once in a while. Kjempedigg!

Jeanette: Hehe! Måtte le av denne comment'en! :-) Takk for innlegg! Hm... Ja, sannelig ikke greit for menn alltid. Min kjære bruker DEFINE for normalt hår (lys turkis flaske). Tror ikke den har link til hverken flass eller orgasme ;-) Den lukter supergodt! Kjenner andre som bruker frisørshampo, men ikke mange gutter jeg kjenner pleier kjøpe frisørprodukter.

Ha en finfin aften! Vi sees :) (Regner med at det er Jeanette E som skriver? Håkon hilser! :-)

Am.

Anonymous said...

Jupp, Jeanette E :) Hils tilbake. Og for the record så tror jeg ikke den nevnte mann var ute etter hårPRODUKTER, han etterlyste vel bare tips om en shampoo, noe som var enkelt og fristende for han som mann å kjøpe når han står i butikken og vet han er tom for shampoo. Vel, jeg kan jo nå forslå DEFINE for han ;) (Men har ikke tenkt til å nevne at det nå har blitt diskutert på nettet, hehe!)